Investeren met een aantrekkelijk rendement.

Jouw investering wordt gespreid over een portfolio van verschillende leningen. Dat geeft je meer zekerheid.

Ontdek Salarise
Dromende spaarder

Verdien een mooi rendement en help een ander.

Investeren in leningen bij Salarise

Sparen is niet meer wat het was. Je verdient tegenwoordig nog maar weinig rente met je spaargeld bij de bank. Laat je kapitaal groeien. Investeer in leningen bij Salarise.

Afhankelijk van de lening in jouw portfolio, kan een rendement tot wel 4,5% worden behaald.

Werknemer met een lage rente
Coach en werknemer

Je investering wordt automatisch gespreid.

Jouw investering wordt verdeeld over diverse leningen. De leningen waarin je investeert, verschillen in bedrag, rente en looptijd. Dat betekent een optimale risicospreiding.

Kredietwaardige leningnemers.

Wij verstrekken alleen leningen aan medewerkers van onze partnerwerkgevers. Voordat we een lening verstrekken voeren wij een aantal checks uit, zodat we zeker weten dat het verantwoord is. Wij volgen de richtlijnen van de  AFM. En doen altijd een BKR check.

Meld je aan
Werknemer met een lage rente

Hoe werkt investeren bij Salarise?

 1. Registreer
  Klik op de knop Aanmelden bovenaan deze pagina. En maak een investeerdersaccount aan.
 2. Bepaal hoeveel je wil investeren
  Je kan bij ons een bedrag investeren vanaf €1.000 tot €80.000. Uiteraard bepaal je zelf de hoogte van jouw investering. Investeer je zakelijk? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
 3. Kies voor herinvesteren of maandelijks uitbetalen
  Je kunt kiezen tussen herinvesteren of maandelijks uitbetalen. Kies je voor herinvesteren, dan blijft jouw investering groeien. Kies je voor maandelijks uitbetalen, dan ontvang je elke maand een bedrag aan aflossing plus rente.
 4. Volg jouw investering
  In jouw investeerdersdashboard zie je hoe het met jouw investering gaat: check de spreiding, het actuele rendement en investeer extra (vanaf €100).
Meld je nu aan
Communicerende werknemers

Hoe werkt investeren bij Salarise?

1. Portfolio

Het bedrag dat jij investeert bij Salarise wordt gespreid over verschillende leningen met een looptijd van 6  tot 120 maanden.  Dit is jouw leningen portfolio.

2. Risicospreiding

Alleen medewerkers van onze partnerwerkgevers komen in aanmerking voor lening. Voordat we die lening verstrekken doen we een aantal checks. Alleen kredietwaardige aanvragers krijgen van ons een lening. De leningen waarin jij investeert variëren in bedrag, rente en looptijd. Zo zorgen wij voor risicospreiding.

Groen groeiende uit munten

3. Herinvesteren of maandelijks uitbetalen

De looptijd van jouw investering is afhankelijk van de leningen in jouw portfolio. Kies je voor maandelijks uitbetalen dan ontvang je elke maand een bedrag aan aflossing plus rente. Kies je voor herinvesteren, dan laten we jouw investering groeien.

4. Rendement

Afhankelijk van de leningen in jouw portfolio kan een rendement tot 4,5% behaald worden.

Motivatie en daadkracht

Investeren bij Salarise is veilig

Salarise heeft een vergunning van de AFM.
Al onze betalingen verlopen  via de onafhankelijke Stichting Derdengelden Salarise. Zo zorgen we ervoor dat er nooit geld van investeerders of leningnemers op onze bankrekening staat. Dit beschermt onze investeerders: alle incasso's en betalingen van jouw portfolio lopen gegarandeerd door tot de laatste lening is afgelost.

Persoonlijke contact
Is er iets niet duidelijk of snap je iets niet? We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Tijdens kantooruren kun je ons bellen op 020 - 24 45 395. Je kunt ons altijd mailen. Stuur je vraag naar investeren@salarise.nl. Dan regelen we het samen.

Veelgestelde vragen:

Bekijk meer vragen